Hi,
On May 16, I sent some ETH from Binance to the MetaMask wallet. Used protocol BEP20 (BSC)
Binance Smart Chain (BSC). The funds were debited to Binance, but they never arrived at the wallet.
Transaction Hash:
0x5fd22b43c34ee44421b4a6ae899ba0a66bad23fd983dba29b49ed8ee89224f62
Hi @Luigi. I have the same concern, and I have followed your instuctions. Per bscscan my transction was successful but I haven’t received yet in my Metamask. I have added the Smart Chain network in Metamask and added a customed token. I just added the token and my transaction was about 2 hrs ago. Will it reflect immediately?
Luigi söylediğin adımları yaptım ancak hesabıma para düşmedi yeniden yapayım dedim ama daha önce kullandınız diyor ama ben kullanmadım ki lütfen bana yardım et. Binanceden eth transfer ettim.
ETH’nizi Binance Smart Chain’de wBNB ile değiştirmişsiniz gibi görünüyor. Lütfen MetaMask’inizin Binance Smart Chain üzerinde olduğundan ve wBNB’yi özel bir token olarak içe aktardığınızdan emin olun.
Dediklerinizi yaptım yine de görünmüyor. İlk olarak mobilden kaydolmuştum ordan mı yapmam lazım? Bir de bnb eth den sonra az bi miktar aktarmıştım o görünüyor nolur çözüm bulun bana